Mitt namn är Barbro Ternstedt. Jag bor i Karl Gustav 3 mil nordost Varberg. Min kursverksamhet håller jag till största delen i Onsala.
I mitt yrke har jag arbetat med små  barn och ungdom.

Mitt företag Vallda Hälsa & Hund startade jag för ca  17 år sedan. Vilket ger mig möjlighet arbeta med det som ligger mig varmt om hjärtat, hundar och människor.
Idag har jag två Chesapeake Bay Retriever. Soila och Janelle som jag arbetar aktivt med på prov o tävling.

Oavsett vad du och din hund kommer att göra i framtiden. Familjehund-Tävlingshund-Tjänstehund, så lägger du grunden till er relation och ert sammarbete redan från första dagen ni möts.
Du når inga bra resultat om du inte är ödmjuk och respekterar din hund.
Med min kunskap och erfarenhet ger jag er verktyg att ha med i ryggsäcken, som jag hoppas ska ge er många fina år tillsammans.

Jag har i fyrtio år utbildat hundägare och egna hundar till Räddningshundar, Bevakningshundar, Spår, Sök, Rapport, Lydnadsklasserna, Jaktprov, Viltspår och praktisk jakt.
Jag har i ca tjugo år varit aktiv i Svenska Brukshundklubben med kursverksamhet, utbildning tävling och styrelseuppdrag.
Jag är utbildad och certifierad lärare vid f.d. Statens Hundskola i Sollefteå. certifierad Räddningshundsintruktör, certifierad Bevakningshundsinstruktör inom SBK
Jag är certifierad Hundmassör vid Svensk Terapeut Utbildning i Kvänum.
Certifierad Massör och Kinesiolog vid Göteborgs Gymnastiska Institut.
Diplomerad instruktör och Rallydomare.